Her i kategorien Vitaminer & mineraler finder du 2 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Vitaminer og mineraler er nødvendige for liv, og derfor i særdeleshed også vigtige for menneskekroppen. Vitaminer sørger for nedbrydning af kulhydrater, protein og fedt, opbygning og vedligeholdelse af f.eks. skelet, muskler og hud samt opretholdelse af immunforsvaret.

Bodylab ZMA (120 stk)

Bodylab
129,00 kr.

Produktinformation: 120 ZMA kapsler fra Bodylab. Bodylab ZMA indeholder en kombination af zink, magnesium og B6 vitamin. Hvad gør ZMA? ZMA bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet samt til at mindske træthed og udmattelse. Z ...

Bodylab Bodymin (240 stk)

Bodylab
149,00 kr.

Vitality made simple Ja, vi kan få masser af næringsstoffer gennem kosten. Faktum er dog, at det kan være svært at spise varieret i en travl hverdag. Så hvis du vil sørge for at være godt dækket ind på de fleste vitaminer og mineraler - og slippe for ...

Nogle mineraler hjælper vitaminerne med at fungere optimalt og andre er en slags byggesten for kroppen til eksempelvis tænder eller jern i blodets hæmoglobin. Vitaminer og mineraler har altså mange meget vigtige funktioner for kroppen, og for få vitaminer og mineraler kan give mange forskellige sygdomme.

Kroppen kan ikke selv producere vitaminer og mineraler, og der er derfor yderst vigtigt at være bevidst om at få dem gennem en varieret kost. For at sikre et optimalt indtag af vitaminer og mineraler er det også muligt at få dem som kosttilskud, almindeligvis som pille.

Vitaminer og mineraler som kosttilskud fås i talrige varianter alt efter hvilke man mangler i sin kost, om man vil have dem med eller uden smag og derudover er det også vigtigt at tage højde for sin alder, da den også spiller ind for hvilke vitaminer og mineraler, der er brug for. Det er vigtigt for mennesker i alle aldre at være sikre på at få nok vitaminer og mineraler.