Her i kategorien Slankemiddel finder du 17 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Slankepiller der virker kan være en hjælpende hånd til vægttabt, der ellers kan være en lang og hård vej til et drømmeudseende eller en sundere krop, hvor der efter timers træning og reduceret kalorieindtag, stadig kan skues langt efter de synlige resultater.

Bodylab Diet Shake (1000 g)

Bodylab
199,00 kr.

Slankepulver med højt indhold af protein ...

Bodylab Trimlet (180 stk)

Bodylab
209,00 kr.

Effektiv slankepille med glucomannan fiber ...

Bodylab Trimlet+Koffein (180 stk)

Bodylab
259,00 kr.

Den originale Bodylab Trimlet tilsat koffein ...

Vægttab - Basispakke

Bodylab
299,00 kr.

God grundpakke til at dække de mest basale behov under et vægttab ...

Vægttab - Mellempakke

Bodylab
799,00 kr.

Mellempakken er til dig der vil gå mere seriøst til værks med dit vægttab ...

Vægttab - Fuldpakke

Bodylab
999,00 kr.

Fuldpakken er til dig der ikke vil mangle noget under dit vægttab ...

Slankepiller der virker kan give vægttabet et ekstra boost, og gennem sine hurtige og synlige resultater give motivation til at fortsætte den sunde og slanke livsstil. Slankepillerne kan naturligvis ikke stå alene, således at man kan forvente vægttab, hvis man lever af junk food og slankepiller der virker, men de skal derimod kombineres med sund kost, få kalorier og eventuelt motion. 
Med slankepiller der virker bliver det muligt at begynde med sund og varieret kost med ønske om vægttab, uden at give op grundet manglende resultater på badevægten. Slankepiller der virker fås i mange udgaver og smagsvariationer, så der er muligt at finde det, der passer til den enkeltes krop, behov og smag.

Med slankepiller der virker bliver det muligt hurtigt at komme i gang med en sundere hverdag med færre kilo på sidebenene, hvor slankepillernes effektivitet lader sig vise gennem hurtigere vægttab end ved blot sundere kost og mere motion, og drømmevægten opnås derfor hurtigere end normalt.