Her i kategorien Proteinbar finder du 26 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Proteinbarer er meget rige på proteiner, der er altafgørende for kroppens opbyggelse af muskelmasse, og proteiner er derfor en vigtig del af kosten, hvis man ønsker en muskuløs krop. Naturligt fås protein fra f.eks. kød, men da protein bruges til mere end blot opbygning af muskler, kan der suppleres med kosttilskud, så kroppen har nok af protein til at opbygge musklerne.

Bodylab Superior High Protein Bar - Go Coconuts (12 x 60 g)

Bodylab
119,00 kr.

Kampagnepris på proteinbar med flydende, cremet karamel.

Bodylab Minimum Protein Bar (12 x 65 g)

Bodylab
169,00 kr.

Revolutionerende low carb proteinbar! ...

Bodylab Minimum Deluxe Protein Bar (12 x 65 g)

Bodylab
169,00 kr.

20 g protein, 13 g fibre og under 1,3 g sukker pr. proteinbar! ...

BodyLab Superior High Proteinbar White Chokolate Raspberry (12 x 60g)

Apuls.dk
199,00 kr.

Bodylab Protein Bar Chocolate Banana (12 x 60 g)

Bodylab
199,00 kr.

Proteinbar uden tilsat sukker og med sukkerfri knasende mørk chokolade ...

BodyLab Superior High Proteinbar Vanilje Karamel Crisp (12 x 60g)

Apuls.dk
199,00 kr.

Bodylab Supreme Taste Protein Bar (12 x 65 g)

Bodylab
199,00 kr.

Proteinbar uden tilsat sukker, men med masser af smag ...

Bodylab Superior High Protein Bar (12 x 60 g)

Bodylab
199,00 kr.

Proteinbar med sukkerfri karamel, sprøde proteincrisps og mælkechokolade ...

BodyLab Superior High Proteinbar Chokolade Fudge Brownie (12 x 60g)

Apuls.dk
199,00 kr.

Myprotein Mybar Oats And Whey Proteinbar Chocolate Peanut (18 x 88g)

Apuls.dk
209,00 kr.

Myprotein Mybar Oats And Whey Proteinbar Salted Caramel (18 x 88g)

Apuls.dk
209,00 kr.

Det er vigtigt ikke kun at indtage ekstra protein lige efter træning, da musklerne døgnet rundt har brug for ekstra protein, hvis der ønskes øget muskelmasse, og her er kosttilskud som proteinbar en nem måde at få mere protein. 
Proteinbarer sørger for et højt energiniveau, og er derfor et oplagt mellemmåltid, der tilmed er nem at have med sig i tasken på farten. Herudover kan en proteinbar også anses som en slags snack, hvor man slipper for de tomme kalorier, og derfor ikke lader lækkersulten gå udover træning og dertilhørende kost.

Proteinbarer fås i talrige smagsvarianter, så der er noget for enhver og samtidig også mulighed for at kunne variere, så der ikke er risiko for at blive træt at proteinbarer. Det bliver med proteinbarer muligt at lade kost og træning supplere hinanden på bedst mulige måde – døgnet rundt. 

For mange mennesker er træning en stor del af hverdagen. Både kvinder og mænd går op i det med liv og sjæl, mens andre gør det på et mere useriøst niveau. Det er helt individuelt, hvor seriøst man tager sin træning, men uanset hvad, så er det godt for krop og sundhed.

Hvis man går op i sin træning og gerne vil supplere med nogle nemme kosttilskud, så er proteinbarer en perfekt og essentiel idé. Proteinbarer er rige på proteiner, der er afgørende for kroppens opbyggelse af muskelmasse, hvilket derfor gør proteiner til en vigtig del af kosten, hvis man har som formål at få en muskuløs krop.

Normalt får man proteiner igennem fødevarer så som kød, men da protein bruges til langt mere end blot at opbygge musklerne, kan man supplere med proteinbarer, så kroppen har nok af protein til at opbygge musklerne.

Under denne kategori ”proteinbar”, kan du finde over 380 forskellige proteinbarer. Du kan i sortimentet finde alt fra hasselnød til chokolade i smagsvarianter, hvilket gør det nemt for dig at finde frem til netop det, du bedst kan lide. Du har også rig mulighed for at købe flere varianter hjem, så du kan prøve dig frem, hvis ikke du kender alle smagene endnu.