Her i kategorien Shaker & drikkedunk finder du 56 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Hvis du træner eller har tanker om at starte, så skal du først og fremmest finde frem til den træningsform, der passer dig bedst. Det kan være et stort skridt at tage, men for mange bliver det en slags livsstil, at træne, da man nemt og hurtigt kan blive afhængig af det. 

Bodylab Glass Bottle (420 ml)

Bodylab
79,00 kr.

Vil du have en drikkeflaske, som får dig til at se super tjekket ud, når du som stjerne i din egen indre ice tea-reklame slukker tørsten efter dagens sidste sæt? Vores nye limited edition-drikkeflaske er lavet i robust glas med kraftigt, skridsikkert si ...

Bodylab Steel Bottle (500 ml) - Blue

Bodylab
99,00 kr.

A bottle to give you chills! Nogle gange har man bare lyst til at lave noget, der er ekstra lækkert. Sig hej til verdens måske mest Instagram-venlige termodrikkeflaske, som ikke alene ser super godt ud, men også holder dine drikke kolde i ekstra lang tid ...

Når du træner, er det vigtigt, at du har helt styr på dit træningstøj –og udstyr. Ligemeget hvilken træningsform, du foretrækker, er det altid en super god idé at have en shaker eller god drikkedunk ved hånden.

Det er vigtigt at få noget væske, når man træner, så man ikke dehydrerer. Rigtig mange foretrækker eksempelvis at lave en proteinshake efter endt træningspas, hvilket kan være sundt på mange måder, og med en god træningsshaker, er det nemt at kunne nappe sig en proteinshake. Du kan dog også bruge din shaker til andre væsker, eller du kan medbringe din drikkedunk i fitnesscenteret eller hvor du nu ellers foretrækker at træne.

Under denne kategori kan du finde over 150 forskellige drikkedunke og shakere. Der findes et hav af forskellige farver og former i sortimentet, så du uden problemer kan finde netop den drikkedunk og træningsshaker, der passer til dig og dine behov.