Her i kategorien Drikkedunk finder du 12 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Rigtig mange mennesker bruger mange timer på at træne ugentligt. Det er for mange en helt livsstil, og det er derfor vigtigt, at man har styr på det helt rigtige træningsstøj+ og udstyr. Uanset om man foretrækker at løbetræne, løfte vægte i fitnesscenteret eller dyrke en holdsport, er det altid obligatorisk at huske væske.

Med en træningsdrikkedunk, er du aldrig langt væk fra vand, når du træner. Det er vigtigt, at man husker at drikke jævnligt under træningen, da kroppen har brug for væske. De fleste fitnesscentre har toiletter, hvor man snildt kan få en tår vand under vandhanen, men det er meget nemmere blot at kunne række ud efter ens egen træningsdrikkedunk, der står placeret lige ved siden af sig selv.
Der findes mange forskellige varianter af træningsdrikkedunke, og det er helt individuelt, hvad man foretrækker. Nogle foretrækker en stor og fyldig drikkedunk, hvor det nærmest kun er nødvendigt at fylde den op en enkelt gang under træningen, mens andre hellere foretrækker en lille, fiks drikkedunk, der er nem at have på sig overalt.
Uanset hvad, kan du her i kategorien finde over 60 forskellige produkter. Sortimentet rummer smarte træningsdrikkedunke i flere farver og former, så du kan finde netop den, der passer dig bedst.