Her i kategorien Shaker finder du 29 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Ligemeget om du træner jævnligt eller blot i ny og næ, er det vigtigt, at du altid har det rette træningstøj- og udstyr liggende. Rigtig mange foretrækker at træne i fitnesscenter, og derfor er det også vigtigt, at man ikke føler, man mangler noget, når man først er i gang. 

Bodylab Glass Bottle (420 ml)

Bodylab
79,00 kr.

Vil du have en drikkeflaske, som får dig til at se super tjekket ud, når du som stjerne i din egen indre ice tea-reklame slukker tørsten efter dagens sidste sæt? Vores nye limited edition-drikkeflaske er lavet i robust glas med kraftigt, skridsikkert si ...

Bodylab Steel Bottle (500 ml) - Blue

Bodylab
99,00 kr.

A bottle to give you chills! Nogle gange har man bare lyst til at lave noget, der er ekstra lækkert. Sig hej til verdens måske mest Instagram-venlige termodrikkeflaske, som ikke alene ser super godt ud, men også holder dine drikke kolde i ekstra lang tid ...

Mange går specielt op i at skulle have det rigtige træningsudstyr, og det er selvfølgelig også vigtigt, at man ikke mangler noget, når man først er i aktion. En træningsshaker er en ideel ting at have stående, da man nemt kan have den med sig rundt uanset hvor man foretrækker at træne henne.

Hvis man foretrækker at træne i et fitnesscenter, så er den super god at have med sig under armen, så man hele tiden har sin proteinshake tæt på, hvis man får brug for det før eller efter træningen. Generelt kan man bruge sin træningsshaker til rigtig mange forskellige væsker, men for mange er det et must at lave sig en proteinshake som en forlængelse af træningen.

Det er både et hit blandt trænende mænd og kvinder, og her i kategorien kan du vælge mellem over 150 forskellige produkter, så du kan finde den farve og form, der passer bedst til dine behov.