Her i kategorien Kreatin finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Kreatin findes naturligt i kroppens muskler, hvor kroppen bruger kreatin til at forsyne musklerne med energi, så de kan yde mere og arbejde hårdere end ellers. Almindeligvis forekommer kreatin i fisk og kød, men kan fås i mere koncentrerede mængder i f.eks. pille- og pulverform.

Dette er meget populært inden for vægttræning, da kreatin ikke blot giver musklerne et energiboost, men også vil give øget muskelvækst og hjælpe musklerne til at restituere hurtigere. 
Når der restituereres hurtigere end almindeligvis giver det mulighed for ikke at skulle have flere dages pause mellem træningen før at kroppen er klar igen. Kreatin hjælper simpelthen kroppen til at opnå de bedste resultater gennem hurtig og effektiv genopbygning og vækst af musklerne, og endvidere hjælper kreatin også til fedttab, så muskelmassen vokser og fedtprocenten falder på én og samme tid.

For at kreatin skal give den ønskede effekt er det vigtigt at indtage det med kulhydratholdig væske, da kroppen ellers ikke lader sig påvirke af pulveret eller pillerne. Med dette kosttilskud bliver vejen til en flottere og stærkere krop gjort betydeligt kortere, hvor kroppen, med et naturligt stof, får mulighed får at yde sit ypperste og tiden med vægttræningen bruges på den mest effektive måde.