Her i kategorien Proteindrik finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Rigtig mange mennesker træner dagligt, og derfor er det vigtigt, at man har helt styr på det rigtige træningsudstyr. Ud over at have styr på det helt rette træningsudstyr, er det typisk også vigtigt at have styr på den rette kost og de rette tilskud. Det er helt forskelligt og individuelt, hvor meget man går op i sin træning, men hvis man virkelig vil gøre det seriøst, så bør man også tænke kost og tilskud med inden over. 

Proteindrikke er essentielt at tage i forskellige situationer, men rigtig mange gør det eksempelvis, hvis de ønsker at tabe sig. Proteindrikke er nemlig med til at ”forsvare” den muskelmasse, der er under fedtlaget.

Måske kender du selv til det med ikke at orke at lave en masse mad efter en god træning? Så er proteindrikke en rigtig god idé, da det giver dig mulighed for at få ekstra proteiner på uden at skulle indtage en masse unødige kalorier.

Under denne kategori ”Proteindrik”, kan du finde over 50 forskellige proteindrikke med forskellige smage – alt lige fra vanilje til appelsin. Det giver dig rig mulighed for at vælge netop de smage, du synes allerbedst om.