Her i kategorien Weight gainer finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Weight gainer er hjælpen til dem, der har svært ved at tage på i vægt på egen hånd. Når man skal opbygge muskelmasse skal der indtages et enormt højt antal kalorier dagligt, hvilket kan være svært gennem fast føde, og her er weight gainer en oplagt vej til at få mange kalorier hurtigt og nemt.

Ved at være fyldt med proteinpulver og kulhydrater er weight gainer det optimale kosttilskud til dem, der netop ønsker at optimere deres styrketræning. Ved at bruge weight gainer som kosttilskud bliver det muligt at få det ypperste ud af sin træning og hurtigere se synlige resultater. Udover at hjælpe med at øge muskelmasse, så vil der også mærkes forbedret præstation under træning efter indtagelse af weight gainer.

Der findes weightgainer til før og efter træning, men herudover er det også muligt at få weight gainer som er reelle måltider, således at man altid giver sin krop de bedste betingelser for at opbygge muskelmasse. Ligesom kroppe er forskellige af bygning, så kommer weight gainer også i flere varianter, så man kan få netop, hvad der giver de allerbedste resultater for enten den spinkle eller normale bygning. Hvis det ønskes hurtigere at se resultater på kroppen efter træning, så er weight gainer det rigtige kosttilskud.