Her i kategorien Proteintilskud finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Hvor kosttilskud hjælper effektivt på opbyggelsen af dine muskler, er det også vigtigt at bibeholde dine muskler, og det er her, at protein og proteintilskud træder ind. Det er meget vigtigt at gøre op med sig selv, hvor meget protein man som person rent faktisk har behov for. Det er meget forskelligt, og det vil derfor kræve noget research. 

Proteintilskud er absolut et fantastisk produkt, da det giver dig en mulighed for at "hente op" på det protein du ikke har fået i løbet af i dagen. Når det så er sagt, er det naturligvis stadig yderst vigtigt at spise i løbet af dagen. Et rigtig godt tip er at regne, hvor mange proteiner du i løbet af dagen har fået efter din træning kan du så regne ud, hvor mange proteiner du mangler, hvilket du kan få igennem proteintilskud.

Protein er et meget simpelt middel for kroppen, og du har for eksempel ikke et lager til opbevaring i kroppen, hvor du så automatisk vil tage hvad du får brug for. Din krop vil automatisk tage hvad den har brug for, og efterfølgende føre resten ud gennem bla. sved, urin etc. Det er derfor ikke et farligt stof, og er absolut anbefalet eliteudøvere.