Her i kategorien Shaker & drikkedunk finder du 15 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Hvis du træner eller har tanker om at starte, så skal du først og fremmest finde frem til den træningsform, der passer dig bedst. Det kan være et stort skridt at tage, men for mange bliver det en slags livsstil, at træne, da man nemt og hurtigt kan blive afhængig af det. 

Når du træner, er det vigtigt, at du har helt styr på dit træningstøj –og udstyr. Ligemeget hvilken træningsform, du foretrækker, er det altid en super god idé at have en shaker eller god drikkedunk ved hånden.

Det er vigtigt at få noget væske, når man træner, så man ikke dehydrerer. Rigtig mange foretrækker eksempelvis at lave en proteinshake efter endt træningspas, hvilket kan være sundt på mange måder, og med en god træningsshaker, er det nemt at kunne nappe sig en proteinshake. Du kan dog også bruge din shaker til andre væsker, eller du kan medbringe din drikkedunk i fitnesscenteret eller hvor du nu ellers foretrækker at træne.

Under denne kategori kan du finde over 150 forskellige drikkedunke og shakere. Der findes et hav af forskellige farver og former i sortimentet, så du uden problemer kan finde netop den drikkedunk og træningsshaker, der passer til dig og dine behov.