Her i kategorien Træningsbælter finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Træningsbælter er et essentielt produkt til dig som styrketræner. Det kan være yderst skadeligt for din ryg ikke at bruge et træningsbælte. Et træningsbælte er reelt et af de vigtigste produkter, ikke kun for mænd, men bestemt også for kvinder. 

Du ser altid folk bruge dette bælte i stærkmandskonkurrencer, hvor folk f.eks. løfter en bil, trækker et fly etc. Ikke nok med at et træningsbælte beskytter din ryg det hjælper også med din muskel opbyggelse, eftersom at du rent naturligt vil kunne løfte mere. Hele målet med et træningsbælte er at øge dit intraabdominale tryk for at styrke din spænding.

Mange forveksler et træningsbælte for at være et værktøj der skal sidde stramt på maven, men målet er egentligt, at du skal have noget at kunne spænde ud imod. Det er faktisk bevist, at du kan løfte helt op til 15% mere med et træningsbælte på, end hvis du ikke har et på.

Det kan give dig en hurtigere opbyggelse af musklerne, og er derfor anbefalet af de fleste styrketrænere og vægtløftere. Dit træningsbælte har også den effekt, at det holder området omkring maven varm, hvilket er en kæmpe fordel i forhold til skadeforebyggelse.