Undgå en øm numse efter cykelturen

Skrevet d. 25. august 2017


Gode, komfortable cykelbukser er et must, når man som flere danskere bruger mange timer på racercyklen, fordi det ellers giver ømme baller. Men hvorfor skal man investere i et par cykelbukser, og hvad skal man være opmærksom på?

De første mange cykelture kan give en øm numse, da man ikke er vant til at sidde på det spidse cykelsæde. Dette kan ske selvom man er vant til at gå til spinning og køre på mountainbike. Når du cykler, så er mellemkødet og de nedre regioner allermest belastet, og det kan medføre både ømhed, sår og betændelsestilstand. Det kan derfor ødelægge cykelsæsonen, hvis man ikke har de rette cykelbukser eller den rette indstilling på sadlen.

Pudens vigtighed

Puden i cykelbukserne er en af de vigtigste faktorer. Puden er med til at du ikke får ondt bagi, da den yder komfort, muskelstøtte og sikre at fugten ikke hober sig op. Hvis du cykler meget, så er det en god ide at investere i et par gode cykelbukser, der passer netop din krop og dine behov. Cykelbukser kan fås til de forskellige behov og kan fås med eller uden seler.

Shoppen Bikester sælger kvalitets cykelbukser, der sikre at bukserne lever op til alle ønskerne. Cykelbukserne er oftest udviklet i et antibakterielt materiale og lavet i flere dag, der gør puden i bukserne åndbar.

Husk at rense cykelbukserne

Når man bruger cykelbukserne meget er det vigtigt at man vedligeholder cykelbukserne. Det betyder, at du skal vaske dine cykelbukser, når du har været ude at cykle. Det kan gøres ved at købe specielt rensemiddel, der sikre at cykelbukserne bliver renset for bakterier. Det er desværre ikke nok bare at bruge normalt rensemiddel, da det ikke er stærkt nok. Når du rengør bukserne er det især vigtigt at rense puden ordentligt, da det ellers kan give en dårlig hygiejne.