Opskrift på protein pandekager

Skrevet d. 21. januar 2016


Det er meget simpelt at lave protein pandekager, og så smager de kanon godt!

Har du ikke allerede prøvet dem, så har du noget at glæde dig til.

 

Til at lave fire af disse, skal du bruge:

  • 20 gram Skyr
  • 20 gram vanilje kassein- eller wheyprotein
  • Lidt vand
  • 75 gram æggehvide
  • Kokosolie eller smør
  • Har du lyst kan du også tilsætte lidt blåbær

 

Fremgangsmetoden er simpel og hurtig:

  1. Hæld kassein/proteinpulver, skyr og din æggehvide sammen
  2. Tilsæt en anelse vand (ca 4 spsk.)
  3. Varm noget kokosolie eller smør på panden
  4. Fordel massen i 4 små pandekager på panden
  5. Steg dem indtil de har den farve og fasthed som du foretrækker

Denne opskrift på protein pandekager tager ikke meget mere end 5-10 minutter at lave, og kan derfor nemt laves til morgenmad.

Du kan eventuelt mikse det med en god omgang røræg, og pludseligt har du en lækker protein-brunch!

Har du ikke selv lyst til at lave din protein pandekager - så findes der også råd for det.

 

Shake and bake and bake pandekager

Hos Bodylab har de faktisk et produkt som du bare skal blande med vand, lade trække 5-10 minutter. Og så kan du stege dem på panden.

Jeg har ikke selv prøvet at lave dem som shake and bake, men kan ikke forestille mig at smagen er så meget anderledes.

Prøv eventuelt selv at tage et kig på produktet her:

protein_pandekagerBodylab - Shake 'n' bake