Det bedste fitnessudstyr til hjemmetræning

Skrevet d. 17. marts 2022


Dette indhold er sponsoreret 

Er du også fan af at træne i dit eget hjem? Hjemmetræning er et nem og enkel måde at få inkorporeret træning i sin dagligdag, for du sparer tid på transport til og fra fitnesscenteret eller sportsklubben, og du sparer penge på dyre abonnementer. Du kan let og enkelt lave dit eget “home gym” - det kræver kun noget velvalgt fitnessudstyr og lidt gulvplads, eller måske en have eller park, hvis du kan lide at træne udendørs. Der findes meget slags fitnessudstyr og her kan finde et stort udvalg af fitnessudstyr. Hvis du har brug for lidt hjælp til, hvad du skal bruge, kan du her læse mere om, hvilket udstyr du bør vælge.

Fitnessudstyr til træning med egen vægt

Du behøver ikke en masse tunge vægte for at komme i dit livs form! Det eneste du behøver er faktisk bare dig selv. For eksempel er push-ups en øvelse, der kun laves med egen kropsvægt og som de fleste ved, hvad er - og hvor hård en øvelse det er! Derfor er en god træningsmåtte essentielt, hvis du skal lave push-ups, sit ups, planke, lunges eller andre øvelser, der kræver et blødt underlag. Et mavehjul er også en god investering, hvis du vil træne din core, og en ribbe eller pull-up stang er også godt at have, hvis du vil træne din rygstyrke med pull ups.

Til outdoor entusiasten 

Måske foretrækker du at dyrke motion udendørs, men her kan du faktisk også tage dit fitnessudstyr med dig. Træningselastikker kan du for eksempel hvad med i lommen på din løbetur, så du styrketræne undervejs på din løbetur. Hvis du er løber, er en refleksvest og et løbearmbånd til mobilen også rigtigt godt at have med sig. Eller måske er en slyngetræner noget for dig. En slyngetræner kan let hænges op i et træ, for eksempel i din have, og så kan du lave utallige øvelser både for ben, arme og mave, blot med din egen krop som modstand. 

Hvis du elsker pilates- eller yoga

Det kan være du er mere til at styrke både krop og sind med enten yoga eller pilates. Hvad end du er mest til det ene eller andet eller begge dele, så er en god yogamåtte et musthave. Med en yogamåtte er du sikret et blødt og skridsikkert underlag. Yogamåtten kan let rulles sammen og tages med under armen, hvis du for eksempel vil dyrke yoga i haven eller tage den med i sommerhuset. Derfor er en rem en god idé at have, som kan sørge for at måtten forbliver rullet sammen og sørger for, at du let kan smide den over skulderen, når du skal ud af døren.