Derfor er Yoga den bedste form for forårstræning

Skrevet d. 2. april 2019


Træningsformen yoga hitter mere end nogensinde før. Årsagen til dette er, at det er en sportsgren man kan være sammen om og som kan hjælpe en med at finde sin indre ro. MEN yoga er altså også en udmærket træningsform…

Mange forveksler yoga med en sport hvor man ikke kan tabe sig – men dette er nu engang løgn. Der er nemlig så mange vigtige parametre som spiller ind når vi taler vægttab og her kan yoga være et godt supplement.

Sandt er det sagt, at man ikke taber sig helt vildt meget af kun at dyrke yoga som det eneste. Vi anbefaler at sammensætte flere forskellige træningsformer da det giver de bedste resultater. Se alle vores træningsguides her. 

Yoga kan have en god indvirkning på mange ting der gør at man kan have svært ved at tabe sig, læs blot med her;

  1.      Du kan nedsætte dit stressniveau ved at bruge yoga som en slags meditation og ro til hovedet.
  1.      Dit fordøjelsessystem reagerer positivt på yoga da du vender og drejer kroppen og får strakt dine organer ud. Du sidder          altså ikke og sumper og får ondt i både mave og ryg.
  1.      Du får en bedre holdning, hvilket gør at du kan få mere ilt til hjernen, som giver mere energi. Den energi kan du jo med         fordel benytte på træning til vægttab.
  1.      Du får trænet alle muskler i kroppen og er dermed en god mulighed for at få rørt hele kroppen.

 

Med disse få steps er det bare at springe ud i denne skønne træningsform. Yoga er en god måde at komme tættere på sig selv, finde sin indre ro og samtidig få strukket ud og brugt alle muskler i kroppen.