5 hurtige måder at komme i sommerform på

Skrevet d. 2. april 2019


Foråret er over os og sommeren nærmer sig med hastige skridt. Om lidt skal vi (forhåbentlig) til at rende rundt i sommerkjoler og badeshorts. Men du føler dig måske både bleg og med et kilo eller to for meget på sidebenene? Fortvivl ikke, der er tid endnu.

Vi har samlet 5 hurtige råd til at komme i denne rette sommerform lynhurtigt:

Vælg superfood

Spis masser af friske grøntsager og pres så mange friskpressede juices som du overhovedet orker. Boost kroppen indefra med vitaminer – dette giver et stort overskud til træningen.

Undgå stress-symptomer

Prøv så vidt muligt at undgå at stresse dig selv – selv ikke med træningen. Hvis kroppen går og er stresset holder den nemlig på fedtet, for at være mere ”modstandsdygtig”. Det skal føles rart og så snart du får ro i hovedet, vil motivationen automatisk være større.

Start dagen svedigt

Start morgenen ud med 20-30 min. cardio og få pulsen op fra morgenstunden. Dette vil ikke kun sætte forbrændingen i gang, men også have en opfriskende effekt.

Hold øje med kalorieindtaget

Få står på det samlede kalorieindtag. Der er nemlig ingen tvivl om, at dette er den helt store synder i et vægttab. Spiser du flere kalorier end du forbrænder/har brug for, vil du alt andet lige tage på af det. Så hvis du ønsker et vægttab, så sørg for at indtage lidt mindre end hvad dit samlede kalorietal skal ligge på – så betyder det ikke helt så meget hvad det er du indtager.

Mix din træning

Mange tror at styrketræning giver store muskler og cardio smider kilo af kroppen – men helt så firkantet er det ikke. Vil du have det maksimale ud af din træning, bør du mikse de to træningsformer, da de hver især sætter forbrændingen i gang på forskellige måder.