Her i kategorien Håndvægte finder du 203 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Rigtig mange mennesker foretrækker at dyrke sport eller træne. Det er helt individuelt, hvad man ønsker og foretrækker, men de fleste holder af at have en fast træningsrutine, hvilket betyder, at man derfor også i visse tilfælde bruger penge på enten fitnesscenter eller eget træningsudstyr. 

Abilica DumbbellRack Maxi Set Rubber Håndvægte 10-20kg (10 stk + stativ)

Apuls.dk
9700,00 kr. 7989,00 kr.

Håndvægtsæt 32-40kg gummibelagt

Nettofitness.dk
8990,00 kr.

Gummibelagt håndvægtsæt 32-40kg - 5 sæt med 2 kg interval. Enderne er polyurethane, som er utroligt stærkt. Ideelt til fitnesscentre og foreningsfitness. Stativ medfølger ikke ...

Håndvægtsæt med stativ 12-30kg

Nettofitness.dk
14999,00 kr.

Kommer igen i starten af maj 2018! Kraftigt håndvægtsæt i fitnesscenter kvalitet. Gummibelagte & Polyurethane ender for maximal holdbarhed. Stativ ses her Håndvægte ses her ...

Med hensyn til sidstnævnte, er der rigtig mange forskellige former for træningsudstyr, og det er her vigtigt, at man finder frem til noget, der passer ens træningsform- og lyster. Hvis man først vælger at investere i træningsudstyr, er det også fordi at man er seriøs omkring sin træning. At investere i et par håndvægte er eksempelvis en super god idé, da man derfor ikke er tvunget til at skulle møde op i det nærmeste fitnesscenter hver gang man ønsker at træne lidt.

Et par håndvægte er en god idé for både kvinder og mænd, da det styrker kroppen. For nogle handler det om større muskler, så man kan blive mere markeret – for andre handler det blot om at holde kroppen stærk. Uanset hvad, er det en god investering, og der findes rigtig mange forskellige håndvægte.

I denne kategori finder du over 125 forskellige håndvægte i forskellige farver og former. Det betyder, at du frit kan vælge de håndvægte, der passer bedst til dit niveau og dine træningslyster.