Her i kategorien Proteinpulver finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Proteinpulver lyder meget lige til, men vi oplever tit forvirring om, hvad proteinpulver mere præcist bliver brugt til, og hvad det er mest nyttigt for. Protein er en ud af tre makronærringstoffer, hvor de to andre er kulhydrater samt fedt. 

Naturligt fås protein fra f.eks. kød, men da protein bruges til meget andet end opbygning af muskler, kan der suppleres med proteinpulver, så kroppen har rigeligt med protein til at opbygge musklerne.
Proteinpulver hjælper derfor i høj grad kroppen til at få det optimale ud af træning til enten at øge muskelmassen eller for at undgå at miste muskelmasse ved vægttab. Proteinpulver kan med fordel indtages flere gange dagligt, også dage hvor kroppen restituerer, da musklerne stadig har brug for proteintilskuddet.

Det hyppigst brugte protein i proteinpulver er valleprotein/whey, da det er hurtigoptageligt og derfor er særligt optimalt efter endt træning. Endvidere har proteinpulver med whey flere antioxidanter, der giver et bedre immunforsvar og der mistes derfor ikke træningstimer på grund af sygdom. Yderligere indeholder den slags proteinpulver mere BCAA, der øger fedttabet, så muskelmassen øges samtidig med at fedtprocenten falder.

Proteinpulver fås i mange forskellige varianter, så der er noget for enhver og mulighed for at prøve forskellige smage, så man kan varierer sin proteinpulver ligesom sin kost.

Protein er en makronærringstoffer der har en stor indflydelse på hele din krops funktionalitet og ydelse. Du bør derfor holde et nøje øje med dit indtag af protein og sikre dig, at du opnår det anbefalet antal proteiner. Det er netop hér, at proteinpulver er smart. Det gør det muligt for dig at hente op på det protein du ikke fik indtaget i løbet af dagen, og derfor holde dit indtagelse af protein på det rette niveau.

Proteinpulver har også en stor effekt på din opbyggelse af muskelmasse og derfor et perfekt produkt til folk der ønsker en fornuftig kost og en mere muskuløs krop. Det er meget forskelligt, hvilket proteinpulver der passer bedst til forskellige mennesker.

Det er også et produkt, der bliver brugt meget blandet mellem mænd og kvinder. Derfor har vi hos Fitnesspris.dk sat stor pris på, at der er noget til alle. Derfor har vi et meget bredt udvalg blandt proteinpulver og andre kosttilskud.