Her i kategorien Håndvægte finder du 203 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Rigtig mange mennesker foretrækker at dyrke sport eller træne. Det er helt individuelt, hvad man ønsker og foretrækker, men de fleste holder af at have en fast træningsrutine, hvilket betyder, at man derfor også i visse tilfælde bruger penge på enten fitnesscenter eller eget træningsudstyr. 

Håndvægtsæt 2-10kg gummibelagt

Nettofitness.dk
1899,00 kr.

Gummibelagt håndvægtsæt 2-10kg - 5 sæt med 2 kg interval. Enderne er polyurethane, som er utroligt stærkt og som er ideelt til fitnesscentre og foreningsfitness. Stativ medfølger ikke.

Body Solid Blox 2,5 - 24kg m/stativ håndvægtsæt

Nettofitness.dk
2795,00 kr.

Justerbar håndvægts sæt i rigtig god kvalitet! Indstilles let på enden af håndvægten Utrolig p ladsbesparende og særdeles optimal til hjemmetræning! Stativ medfølger! Gummibelagte vægtskiver og et effektivt kliksystem - k an benyttes i str. 2.5 - 3.5 - 4.

Abilica DumbbellRack Set Rubber Håndvægte 2-9kg (16 stk + stativ)

Apuls.dk
4000,00 kr. 3289,00 kr.

Håndvægtsæt 12-20kg gummibelagte

Nettofitness.dk
3999,00 kr.

Håndvægtsæt 12-20kg gummibelagt. Enderne er polyurethane, som er utroligt stærkt. Ideelt til fitnesscentre og foreningsfitness. Indeholder 5 sæt håndvægte, som springer med 2kg. Leveres uden stativ ...

Håndvægte 1-10kg med stativ

Nettofitness.dk
4495,00 kr.

Fantastisk sæt af krom håndvægte i 1-10kg m/stativ i super god kvalitet. Håndvægte 1-10kg kommer i alt 20 håndvægte i sæt og er særdeles holdbare. Det smarte ved dette sæt af håndvægte er, at det er yderst pladsbesparende. Ideelt til styrketræning i hjemm ...

Håndvægtsæt 22-30kg gummibelagt

Nettofitness.dk
6490,00 kr.

Gummibelagt håndvægtsæt 22-30kg - 5 sæt med 2 kg interval. Enderne er polyurethane, som er utroligt stærkt og ideelt til fitnesscentre og foreningsfitness. Stativ medfølger ikke ...

Abilica DumbbellRack Maxi Set Hex Håndvægte 10-20kg (10 stk + stativ)

Apuls.dk
8800,00 kr. 7245,00 kr.

Med hensyn til sidstnævnte, er der rigtig mange forskellige former for træningsudstyr, og det er her vigtigt, at man finder frem til noget, der passer ens træningsform- og lyster. Hvis man først vælger at investere i træningsudstyr, er det også fordi at man er seriøs omkring sin træning. At investere i et par håndvægte er eksempelvis en super god idé, da man derfor ikke er tvunget til at skulle møde op i det nærmeste fitnesscenter hver gang man ønsker at træne lidt.

Et par håndvægte er en god idé for både kvinder og mænd, da det styrker kroppen. For nogle handler det om større muskler, så man kan blive mere markeret – for andre handler det blot om at holde kroppen stærk. Uanset hvad, er det en god investering, og der findes rigtig mange forskellige håndvægte.

I denne kategori finder du over 125 forskellige håndvægte i forskellige farver og former. Det betyder, at du frit kan vælge de håndvægte, der passer bedst til dit niveau og dine træningslyster.