Her i kategorien Håndvægte finder du 203 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Rigtig mange mennesker foretrækker at dyrke sport eller træne. Det er helt individuelt, hvad man ønsker og foretrækker, men de fleste holder af at have en fast træningsrutine, hvilket betyder, at man derfor også i visse tilfælde bruger penge på enten fitnesscenter eller eget træningsudstyr. 

Håndvægt Krom 10kg

Nettofitness.dk
279,00 kr.

Håndvægt med kurvet håndtag og vægt betegnelse i enden. Fås fra 1 - 10kg BEMÆRK PRISEN ER FOR 1STK, SKAL DU BRUGE ET SÆT SKAL DER BESTILLES 2STK ...

12kg Pro Håndvægt

Nettofitness.dk
299,00 kr.

12kg professionel håndvægt med gummioverflade.

14kg Pro Håndvægt

Nettofitness.dk
349,00 kr.

14kg professionel håndvægt. Velegnet til fitnesscentre.

16kg Pro Håndvægt

Nettofitness.dk
399,00 kr.

16kg håndvægt med prisgaranti. Professionel kvalitet. Velegnet til fitnesscentre og foreninger.

Abilica Trio Neoprene Håndvægt Sæt 1kg, 2kg & 3kg (6 stk. inkl. stativ)

Apuls.dk
569,00 kr. 433,00 kr.

18kg Pro Håndvægt

Nettofitness.dk
449,00 kr.

18kg Pro håndvægt med gummibelægning.

20kg Pro Håndvægt

Nettofitness.dk
499,00 kr.

20kg pro håndvægt med gummibelægning.

22kg Pro Håndvægt

Nettofitness.dk
549,00 kr.

22kg håndvægt velegnet til brug i fitnesscentre.

Med hensyn til sidstnævnte, er der rigtig mange forskellige former for træningsudstyr, og det er her vigtigt, at man finder frem til noget, der passer ens træningsform- og lyster. Hvis man først vælger at investere i træningsudstyr, er det også fordi at man er seriøs omkring sin træning. At investere i et par håndvægte er eksempelvis en super god idé, da man derfor ikke er tvunget til at skulle møde op i det nærmeste fitnesscenter hver gang man ønsker at træne lidt.

Et par håndvægte er en god idé for både kvinder og mænd, da det styrker kroppen. For nogle handler det om større muskler, så man kan blive mere markeret – for andre handler det blot om at holde kroppen stærk. Uanset hvad, er det en god investering, og der findes rigtig mange forskellige håndvægte.

I denne kategori finder du over 125 forskellige håndvægte i forskellige farver og former. Det betyder, at du frit kan vælge de håndvægte, der passer bedst til dit niveau og dine træningslyster.