Her i kategorien Træningstøj finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Fitness er blevet en del af danskernes hverdag. Ikke bare styrketræning, men mange forskellige former for fitness, som for eksempel cross fit cykling. Uanset hvilken form for fitness du dyrker, så er træningstøj stor del af det at dyrke motion.

Find det bedste træningstøj

Tidligere var der ikke stor fokus på træningstøj i forbindelse med motion. Et par almindelige shorts og en gammel T-shirt var fint for de fleste, og ingen kunne for år tilbage forestille sig at bruge mange penge på træningstøj. Men da fitness-bølgen ramte Danmark omkring årtusindeskiftet, så skete der en ekstrem udvikling med hensyn til folks syn på træningstøj.

Nu var det ikke længere nok at møde op i et par slidte shorts og en gammel T-shirt. Det var blevet in at dyrke motion, og nu blev det også in at møde op i det rigtige træningstøj. Det fandt butikkerne, netbutikkerne og selv fitnesscentrene hurtigt ud af, og der gik ikke længe inden kunderne kunne købe lækkert og moderigtigt træningstøj.

Det var ikke bare træningstøjet der fik et seriøst make over i starten af det nye årtusinde. Også de danske fitnesscentre blev moderniseret, optimeret og markedsføringen af de allerede etablerede centre blev optrappet. Pludselig var der flere super moderne fitnesscentre i de fleste danske byer, der var pludselig tv-reklamer fra fitnessbranchen, og det blev nærmest et statussymbol at være medlem hos et fitnesscenter.

I dag er fitness mere populært end nogensinde. Markedet er i fortsat vækst, og der kommer løbende nye former for motion til. Træningstøjet bliver også mere og mere avanceret. Producenterne udvikler konstant på deres sortiment, således træningstøjet bliver lettere og endnu mere moderigtigt. Producenter er gode til at markedsføre deres brands. Så gode, at det er prestige at have det rigtige træningstøj i dag. For mange som dyrker fitness, så er det at have det rigtige træningstøj, lige så vigtigt som det at have den rigtige taske eller det nyeste ur. Træningstøj er således blevet en del af modebranchen.

Der findes i dag træningstøj i et utal af kollektioner og mærker. Der er med andre ord rigeligt med valgmuligheder for alle der er på udkig efter træningstøj. Sportsbutikkerne har alle et stort udvalg i dag, ligesom flere køber deres træningstøj via internettet i dag. Ved at købe træningstøj online, så er udvalget ofte større og man kan bestille træningstøj via udenlandske webshops, og dermed få det nyeste træningstøj inden det rammer butikker i Danmark.