Her i kategorien Mænd finder du 0 produkter. Klik ind på et produkt for at læse nærmere specifikationer.

Rigtig mange mænd foretrækker at have træning tæt inde på livet. Om det er med udgangspunkt i en holdsport eller blot i et fitnesscenter et par gange om ugen er helt individuelt, men uanset hvad, er der ingen tvivl om at det med tiden er blevet en udbredt trend at træne sin krop sundere eller blot til større muskler. 

For kvinder er det måske mest vigtigt at se godt ud i sit træningstøj og for rigtig mange kvinder er det også vigtigt at træningsoutfittet matcher. For mænd vægtes det dog typisk højest at tøjet sidder ordentligt og er behageligt at træne i, hvilket bestemt også er en vigtig faktor.

Rigtig mange mænd træner i træningstights, da det er nemt at røre sig i og samtidig sidder godt på de fleste. Tights til mænd kan benyttes til de fleste træningsformer, hvilket derfor gør det til en vigtig ting at have i skabet. Der findes både trekvartlange tights og helt lange tights, og på en sommervarm dag, er det helt sikkert mest behageligt at trække i de kortere tights, hvis man skal ud på en løbetur.

Under denne kategori ”tights til mænd”, kan du finde træningstights til dig, der ønsker at komme i gang med at træne eller måske allerede gør det.